Sitat: suzuki421
Blir dette det siste året i Trysil?
Hvorfor ikke prøve ett annet sted?
Jeg skal iallefall ikke på utflukt i Trysil noe mere, en gang er nok.


For å arrangere en festival i dette formatet er vi avhengig av infrastruktur og et lokal engasjement som er villig til å bidra til å legge til rette for et slikt arrangement. I tillegg må det være tilrettelagt for sykling - mtp bærekraft og belastning slik at vi ikke ødelegger det de har å tilby.

Eksempelvis: Sogndal har morsom sykling, men det ville vært umulig for oss å lagd en festival av slik størrelse der nå. Stiene er ikke tilrettelagt for sykling i det omfanget, grunneiere må gi tillatelse til kommersiell drift på privat eiendom, overnatting, mattilbud, transport (det er ikke heis der feks) og ikke minst et område som er stort nok, i nær tilknytning til der hvor deltakerne faktisk er, som sponsorene kan få eksponere seg selv - som vi forøvrig også må få tillatelse av kommunale myndigheter til å oppholde oss på.

Bare noen få punkt av mange.

Det er jo uansett veldig synd at du føler Trysil var en "one-timer". Hvis det er andre ting enn stiene du syntes vi ikke strakk til på, så gjerne send en mail til tonje@friflyt.no.


--------------------------------------
Tonje Sameien
Prosjektleder
Fri Flyt AS