Sitat: larsdx
Det jeg lurer på er hovr vi egentlig tok av på Turbo Tømmervei. Altså, hvor starter denne stien. Et sted langs Grønmo ekspress? Var litt i tåka på det tidspunktet.
Nei, den tok av fra "Den smale sti" :-) Om du sammenligner sporene til TSR 2016 og Pioneren på Trailguide, vil du se hvor de skiltes.

Pioneren følger Grønmo Ekspress fra toppen av Skullerudåsen, men (gitt at tåka ikke lå i høyde med lyngen) så la du kanskje merke til at Pioneren i en jevn utforkjøring tok av ganske brått til venstre rett før kryssing av en stor blåsti. Så gikk TSR videre i Pioneren (gjetter på at det er ca 400m) fram til nytt stikryss ved "Den integrerte klippen", som egentlig er en steinklopp over et myrdrag.

Vi satt opp et skilt der i går, så ikke alle havner ufrivillig i Tømmer-Turboen. Pioneren tar av til venstre, TSR tar rett fram/svakt høyre inn på den nylagde Turboen. If you see what I mean. Fikk hjelp av tre svenske stisyklister, og siden jeg er halvt svensk, ble vi enige om at krysset godt kan døpes "Stureplan".

Pioneren merkes i stikryss med ny nasjonal standard turskilt. Hvordan de øvrige stiene i nettverket skal merkes (for eksempel Turboen) har vi ikke blitt enige verken med oss selv eller kommunen.


Bli NOTS-medlem! NOTS ivaretar terrengsyklistenes interesser. Se www.nots.no. Gi bidrag til NOTS' stifond Oslomarka - bruk Vipps 13077.