Terrengsykkelforumet er flyttet til et eget domene. Men ellers skal det fungere som før, og alle gamle tråder er tatt vare på. Nå finner du alt på terrengsykkelforumet.no

Forumet på terrengsykkel.no er et av Norges mest levende diskusjonsforum, og Fri Flyt AS har vært stolte av å drifte det siden 2007, da vi overtok det fra entusiastene som startet nettsiden i 2001.
Mange bruker mye tid på å fremme synspunkter og bidra med gode tips på forumet, og enda mange flere har glede av å lese det som står der. Mange forumtråder kommer svært høyt opp når man søker på ulike temaer.

Det som skjer og sies på forumet er et viktig barometer på hva som rører seg i Sykkel-Norge, og det er stadig med på å prege innholdet på våre redaksjonelle flater.

Terrengsykkel er nå i ferd med å legge om driften. Tidligere var inntekter og ressurser i stor grad var knyttet til papirmagasinet, nå skal det rendyrkes som et digitalt medieprodukt. I den forbindelse innser vi at forumet til dels er en konkurrent til det redaksjonelle innholdet på terrengsykkel.no når det ligger på samme domene. Ved å skille ut forumet hjelper vi flere å finne alt det gode og nyttige stoffet som vår redaksjon lager for terrengsykkel.no.

Dermed er det terrengsykkelforumet.no som er det nye domenet. Endringen betyr ikke noe for hvor høyt forumet er prioritert, vi er opptatt av at diskusjonene skal fortsette.

Med det samme vi hadde gjort omleggingen, fikk vi en del tilbakemeldinger både eksternt og internt. Disse jobber vi med å følge opp. Blant annet har vi nå sørget for at de to nettsidene er tettere knyttet sammen, blant annet ved at forumet har fått plass i toppmenyen på terrengsykkel.no og vice versa.
Flere bruker forumet for å holde kontakten med kompiser og rivaler i sykkelritt.

Samtidig viser tallene at folk bruker forumet omtrent i samme grad som tidligere, så det er ingen grunn til å frykte flyttingen har store negative konsekvenser for alle de som er glad i forumet slik det var. Pålogging og alt annet fungerer akkurat som før.

Vi har respekt for forumet og den spesielle kulturen der, og de endringer vi gjør er for å bevare denne unike samlingsplassen.

- Redaksjonen


Redaktør og fotojournalist, terrengsykkel.no