Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd

Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK

Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK #2606035 08/05/2020 10:21
Registrert: Aug 2002
Innlegg: 28,042
G
GeirK Offline OP
More than words
OP Offline
More than words
G
Registrert: Aug 2002
Innlegg: 28,042
Værsågod!

Her kan pedalglipp og andre som er frustrerte over mine spørsmål, og som har en fryktelig trang til å publisere detaljerte beskrivelser av fantasier om hva jeg tror, ønsker, tenker og mener, boltre seg til krampa tar dem. Så slipper vi at de det måtte gjelde bruker saklige diskusjoner som publikasjonskanal for dette innholdet. Jeg skal ikke blande meg, men er jeg ønsket til tråden for å svare på konkrete spørsmål, bidrar jeg gjerne. Send i såfall en PM.


"The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge"
- Daniel Boorstin
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606086 08/05/2020 11:48
Registrert: Aug 2006
Innlegg: 4,556
pedalglipp Offline
Besatt
Offline
Besatt
Registrert: Aug 2006
Innlegg: 4,556
[Linket bilde fra i.gifer.com]


Statistically speaking, racing is mostly for losers.
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606119 08/05/2020 13:36
Registrert: Aug 2011
Innlegg: 477
D
Duck Offline
Entusiast
Offline
Entusiast
D
Registrert: Aug 2011
Innlegg: 477
Jeg kunne satt meg ned å skrevet et innlegg ned i en viss gate, men gjør heller et forsøk på å formulere meg mere dempet. Det er virkelig ikke lett, men de fleste ser nok at alternativet er mere dødfødt for alle parter. Jeg skal derfor prøve å gi deg et konstruktiv "svar", og det er primært av hensyn til at jeg synes forumet fortjener det. Når du i kontekst av et spørsmål (!) som ble stilt (sogar til en annen forumbruker), avviser sitatet fra IPCC og Wikipedia som kildegrunnlag fremfor en Bloombergartikkel (2015), og for noe som var helt underordnet problemstillingen som ble diskutert (innsektsdød pga vindmøller) har det etter min mening gått utover alle støvleskaft. Det tror jeg forøvrig også de fleste ser, uten at det trenger å være av betydning for noen av oss. Jeg forventer på ingen måte noen innrømmelse, men håper innstendig på en viss endring fremover. Eksemplene begynner etter hvert bli så mange, og ikke minst signalene så utvetydig sterke fra en rekke hold, at du fort kan anses som "et tapt tilfelle", og uinteressant for mange å ha dialog med. Jeg tror hverken du eller disse er idioter, og vil gjerne høre synspunktene som nå drukner i alt annet enn sak. Jeg forvarer ikke forsøk på uthengning, selv om jeg selv innrømmer at jeg lot meg rive med i går. Det er uheldig, men samtidig noe av den iboende svakhet mange av oss dessverre har. Dersom ingen klarer å vise vilje til å endre retning frykter jeg dessverre at vi ikke har sett bunnen. Selv om jeg mener å huske at du har uttalt at du ikke nødvendigvis er interessert i kommunikasjon med alle, medmindre de tilføyer deg kunnskap, kan det av mange andre årsaker være hensiktsmessig å vise litt høyere toleranse. Jeg vil tro at forumet i langt større utstrekning kunne ha brukt for deg dersom du opptrer mere som en noe mer tålmodig og konstruktiv debattant. Det er selvsagt ikke alltid lett. Jeg tror du i så fall vil oppnå større respekt i det som ikke tradisjonelt er dine støttespillere, selv om ikke nødvendigvis er opptatt av dette og tar til takke med å opprettholde status Quoc. Jeg tror ikke det som skrives her inne nødvendigvis vipper samfunnsutviklingen i den ene eller andre retning, og at vi derfor trygt kan senke skuldrene litt uten at det nødvendigvis betyr mye. Hva angår diskusjonen vår opplevde jeg at du vridde tema fra innsektsdød til klimaspørsmål, og forbigikk dessverre flere av de tingene jeg skrev i dine påfølgende poster. Jeg lar det ligge bortsett fra det som gjelder miljøet for læring her inne.

Det er så utrolig synd at om man ikke evner å se hvordan atferd bryter ned det som kunne blitt gode meningsutvekslinger og bidratt til gjensidig læring og forståelse. Resultatet blir som mange allerede har påpekt gjørmebryting uten vinnere og sogar med et enormt tidstap for de som deltar.... Det er dessverre ikke til å komme bort fra at du regelmessig er involvert eller har en av hovedrollene. Jeg tviler ikke på at du mener at ditt engasjement tjener en god formål, men i realitetene i lys av det som er sagt ovenfor kan bli et trist skue, med lite eller intet utbytte. Selvsagt har andre også forbedringspotensiale, meg inkludert, men nå skriver jeg til deg med håp om at også andre tar en runde med seg selv. Hadde innvendingene vært sentralt ifht hovedtema i tråden, eller din aggresjon vært rettet mot ufin eller uærlig opptreden, så hadde det vært lettere å forstå. Imidlertid frykter at aggressiv fremtoning bare trigger ytterligere aggressivitet, samt at verdifulle stemmer forlater diskusjoner eller denne plattformen. Noen kan sikkert se en komisk side ved det og synes dette er underholdende lesing/tidsfordriv, men det er nok ikke mange.. Selv om du ikke umiddelbart skulle synes det representer et tap, håper jeg du reflekterer over at mange andre nok vil være av motsatt syn. I tillegg er det potensielt en del andre og svært uheldige implikasjoner som kan oppstå. I denne forbindelse la oss håpe at ingen her inne har bidratt til svekket selvbilde eller forsterket andre personrelaterte lidelser hos noen av våre forummedlemmer....

I en tid der de fleste ser ulempene av økt polarisering og konflikt, og hvor adskillig fokus rettes mot inkludering og et bredt meningsmangfold, fremstår det uheldig om vi fortsetter som før, eller alltid opptrer som "kjerringa mot strømmen". En unødvendig ufin tone er godt egnet til å "skremme" normale folk (kanskje ikke oss...) fra å delta i det offentlig ordskifte. Jeg håper du derfor at du også tar disse forhold med i betraktning. Ingen er vel tjent med at "snikksnakk" nærmest utvikler seg til rent ekkokammer bestående i all hovedsak av "gamle riddere med tilhørende hoff"? Mange vil i så fall søke seg til mere konstruktive arenaer, om det da ikke allerede er skjedd. Jeg tror ikke at dette er målet ditt, men det er nok ikke dumt å være det det mere bevisst.

Det er heller ikke mange som har anledning til å bruke enormt med timer her inne, men når de først avlegger besøk vil nok ønsket om konstruktiv dialog stå høyt på lista for de fleste. Kanskje ikke ditt problem at andre ikke har tilsvarende tid, men det å respektere at andre er i en annen setting hvor tiden rett slett ikke tillater at kildebruk og argumentasjon alltid holder "gullstandard" tror jeg flertallet her inne vil leve godt med. Vi trenger nødvendigvis ikke havne på nivået til kommentarfeltet til VG av den grunn.
Igjen ble det langt, men jeg håper du og andre legger merke til at dette er forsøkt skrevet med henblikk på "forsoning" og endring her inne. Jeg håper derfor at det blir mottatt deretter.

Jeg legger dette inn i den andre "kontroversielle" tråden også...

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606126 08/05/2020 14:01
Registrert: Apr 2002
Innlegg: 12,091
tmork Offline
Lilloman
Offline
Lilloman
Registrert: Apr 2002
Innlegg: 12,091
Sitat: GeirK
Værsågod!

Her kan pedalglipp og andre som er frustrerte over mine spørsmål, og som har en fryktelig trang til å publisere detaljerte beskrivelser av fantasier om hva jeg tror, ønsker, tenker og mener, boltre seg til krampa tar dem. Så slipper vi at de det måtte gjelde bruker saklige diskusjoner som publikasjonskanal for dette innholdet. Jeg skal ikke blande meg, men er jeg ønsket til tråden for å svare på konkrete spørsmål, bidrar jeg gjerne. Send i såfall en PM.


Irriterer meg grønn over all den digge maten du viser bilder av, men som jeg ikke umiddelbart kan spise! Argh!

Vel, får fyre opp grillen selv da!


Lillo-Connoisseur
Terje ™ coffee
Lostjenesten - Lillomarka
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606129 08/05/2020 14:23
Registrert: May 2019
Innlegg: 280
G
Gubbe Offline
Entusiast
Offline
Entusiast
G
Registrert: May 2019
Innlegg: 280
Er det mulig å bli mer egosentrisk? Dette er det eneste innlegget jeg legger inn her.

Redigert av Gubbe; 08/05/2020 16:59.
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: tmork] #2606132 08/05/2020 14:53
Registrert: Apr 2002
Innlegg: 12,091
tmork Offline
Lilloman
Offline
Lilloman
Registrert: Apr 2002
Innlegg: 12,091
GK er noe unorsk i tone og framferd. Dette kan oppleves mer konfliktorientert enn det som er ment, men er på ingen måte et troll på vg.no. Vi nordmenn er etter mitt syn ofte "livredde" for å tråkke over grenser som skaper konflikt, men se to italienere som diskuterer, for så i neste øyeblikk være de beste venner - det er ikke verre enn som så.

Har selv fått en kraftig irettesettelse av GK, tror det var i 2002-2003 angående Windows NT4 server, og selv om jeg hadde "rett" :-) (velger selvsagt å tro det) var årsaken til "korreks" at jeg konkluderte på vegne av mange - my bad.

Det er mange som mener mye om mangt, jeg er en av dem, og vi må tåle at det vi sier blir imøtegått. Etter mitt syn er det bare sunt at en blir motsagt, det skjerper oss, og gjør oss bedre. Har vi velfunderte meninger om noe, så bør vi og kunne argumentere for disse og møter vi motstand, så bør vi ha gode argumenter som underbygger påstanden.


Lillo-Connoisseur
Terje ™ coffee
Lostjenesten - Lillomarka
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606141 08/05/2020 17:31
Registrert: Mar 2017
Innlegg: 51
A
A. Nonym Offline
Medlem
Offline
Medlem
A
Registrert: Mar 2017
Innlegg: 51
Hvem er GeirK?

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: A. Nonym] #2606149 08/05/2020 18:21
Registrert: Jun 2008
Innlegg: 2,824
DesmoSkier Online
Besatt
Online
Besatt
Registrert: Jun 2008
Innlegg: 2,824
Sitat: A. Nonym
Hvem er GeirK?

GeirK er han som startet denne tråden. Om du lurer på hvem han er så foreslår jeg du leser noen av innleggene hans ICON_SMILE
Tråden har bakgrunn i diverse ikke-sykkelrelaterte diskusjoner her inne i det siste, hvor de fleste handler om klima/utslipp/CO2 osv.


Helge
Strava
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606152 08/05/2020 18:39
Registrert: Apr 2012
Innlegg: 1,659
Panda Online
Ivrig
Online
Ivrig
Registrert: Apr 2012
Innlegg: 1,659
« Vi nordmenn er etter mitt syn ofte "livredde" for å tråkke over grenser som skaper konflikt«

Det kan jeg som utlending skrive under på.
Har ofte blitt misforstått pga. dette. Nedover på kontinentet er vi nok litt mer bastante i språk og gestikulering. Litt mer «spisse albuer« verbalt rett og slett.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606155 08/05/2020 19:00
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
H
Havre Online
Ivrig
Online
Ivrig
H
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
Så sist gang GeirK ga mening var i 2002-2003?

Orker ikke å analysere det der for mye, men voldsomt selvinnsikt har man ikke slik man oppfører seg i "Kina-tråden". Ikke at han var alene og jeg bidro til å avlede den tråden selv, men så sendte jeg også en privat melding til GeirK for å si ifra at jeg ikke orket en lang rekke hvor ingen ville godta å ikke få det siste ordet.

Jeg synes det er morsomt med slike forum fordi jeg treffer på synspunkter folk i min omgangskrets ikke har, men skuffende at en egentlig veldig harmløs tråd som Kina-tråden og delvis klima skal gå fullstendig i fisk. Å si at det er kun GeirK sin feil blir på grensen til mobbing, men han har definitivt sin del av ansvaret. Duck sin beskrivelse synes jeg er ganske god. Lite å utsette på den.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606156 08/05/2020 19:01
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
H
Havre Online
Ivrig
Online
Ivrig
H
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
Og nei. Dette handlet ikke først og fremst om andre syn eller måten å skrive på. I Kina-tråden var jeg uenig med flere andre, men samtalen fortsatte uansett på et noenlunde sivilisert nivå. Så kom GeirK og så ballet det på seg.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: Havre] #2606600 11/05/2020 07:18
Registrert: Jun 2016
Innlegg: 362
Gulesider Offline
Entusiast
Offline
Entusiast
Registrert: Jun 2016
Innlegg: 362
Vet ikke om jeg ville kalt det mobbing men mannen har jo helt klart et ansvar med måten han styrer diskusjonene på. Totalt fravær av vilje til perspektiv, totalt fravær av egne meninger, totalt fravær av aksept av fakta som ikke er i tråd med hans egne. Dette med behovet for siste ord koste hva det koste vil er ødeleggende. Og det skremmer folk bort fra forumet. Man gidder bare ikke bruke mer tid så fort han er inne i en diskusjon.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606613 11/05/2020 07:38
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
H
Havre Online
Ivrig
Online
Ivrig
H
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
It takes two to tango osv.

Det er ikke et forsvar av GeirK (enig i mye av den beskrivelsen), men tror man vil finne et par andre der som kun kastet seg inn i tråden for å svare GeirK isteden for å diskutere temaet (vet ikke om man kan finne igjen tråden for å sjekke om den påstanden er riktig?). Da baller det på seg.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606665 11/05/2020 09:56
Registrert: Jul 2006
Innlegg: 4,958
erikskon Offline
Besatt
Offline
Besatt
Registrert: Jul 2006
Innlegg: 4,958
Ahh... Endelig en mulighet: Det irriterer meg så jævlig at jeg ikke klarte å henge på GeirK selv om at giret hans hadde fryst fast. Og så er jeg så jævlig lei av å se det blide trynet hans på en kortreist topptur mens at jeg sitter hjemme og tenker at det ikke finnes muligheter. Puh... Deilig å få det av brystet.


-----------------------------------------------
Kjøper:
- Setepinne 27,2, Thomson, Syntace eller liknende kvalitet.
- RF SIXC høyre krankarm 170 mm
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2606723 11/05/2020 13:02
Registrert: Aug 2005
Innlegg: 4,128
runermm Offline
Besatt
Offline
Besatt
Registrert: Aug 2005
Innlegg: 4,128
På seg selv kjenner man ingen andre.
Vi er alle senter i vårt eget univers.

Regelmessig refleksjon over disse to innsiktene kan vise seg å være en givende øvelse både for en selv og omgivelsene.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: Duck] #2607980 16/05/2020 22:19
Registrert: Jul 2010
Innlegg: 1,223
Gammelogdesperat Offline
Veteran
Offline
Veteran
Registrert: Jul 2010
Innlegg: 1,223
Sitat: Duck
Jeg kunne satt meg ned å skrevet et innlegg ned i en viss gate, men gjør heller et forsøk på å formulere meg mere dempet. Det er virkelig ikke lett, men de fleste ser nok at alternativet er mere dødfødt for alle parter. Jeg skal derfor prøve å gi deg et konstruktiv "svar", og det er primært av hensyn til at jeg synes forumet fortjener det. Når du i kontekst av et spørsmål (!) som ble stilt (sogar til en annen forumbruker), avviser sitatet fra IPCC og Wikipedia som kildegrunnlag fremfor en Bloombergartikkel (2015), og for noe som var helt underordnet problemstillingen som ble diskutert (innsektsdød pga vindmøller) har det etter min mening gått utover alle støvleskaft. Det tror jeg forøvrig også de fleste ser, uten at det trenger å være av betydning for noen av oss. Jeg forventer på ingen måte noen innrømmelse, men håper innstendig på en viss endring fremover. Eksemplene begynner etter hvert bli så mange, og ikke minst signalene så utvetydig sterke fra en rekke hold, at du fort kan anses som "et tapt tilfelle", og uinteressant for mange å ha dialog med. Jeg tror hverken du eller disse er idioter, og vil gjerne høre synspunktene som nå drukner i alt annet enn sak. Jeg forvarer ikke forsøk på uthengning, selv om jeg selv innrømmer at jeg lot meg rive med i går. Det er uheldig, men samtidig noe av den iboende svakhet mange av oss dessverre har. Dersom ingen klarer å vise vilje til å endre retning frykter jeg dessverre at vi ikke har sett bunnen. Selv om jeg mener å huske at du har uttalt at du ikke nødvendigvis er interessert i kommunikasjon med alle, medmindre de tilføyer deg kunnskap, kan det av mange andre årsaker være hensiktsmessig å vise litt høyere toleranse. Jeg vil tro at forumet i langt større utstrekning kunne ha brukt for deg dersom du opptrer mere som en noe mer tålmodig og konstruktiv debattant. Det er selvsagt ikke alltid lett. Jeg tror du i så fall vil oppnå større respekt i det som ikke tradisjonelt er dine støttespillere, selv om ikke nødvendigvis er opptatt av dette og tar til takke med å opprettholde status Quoc. Jeg tror ikke det som skrives her inne nødvendigvis vipper samfunnsutviklingen i den ene eller andre retning, og at vi derfor trygt kan senke skuldrene litt uten at det nødvendigvis betyr mye. Hva angår diskusjonen vår opplevde jeg at du vridde tema fra innsektsdød til klimaspørsmål, og forbigikk dessverre flere av de tingene jeg skrev i dine påfølgende poster. Jeg lar det ligge bortsett fra det som gjelder miljøet for læring her inne.

Det er så utrolig synd at om man ikke evner å se hvordan atferd bryter ned det som kunne blitt gode meningsutvekslinger og bidratt til gjensidig læring og forståelse. Resultatet blir som mange allerede har påpekt gjørmebryting uten vinnere og sogar med et enormt tidstap for de som deltar.... Det er dessverre ikke til å komme bort fra at du regelmessig er involvert eller har en av hovedrollene. Jeg tviler ikke på at du mener at ditt engasjement tjener en god formål, men i realitetene i lys av det som er sagt ovenfor kan bli et trist skue, med lite eller intet utbytte. Selvsagt har andre også forbedringspotensiale, meg inkludert, men nå skriver jeg til deg med håp om at også andre tar en runde med seg selv. Hadde innvendingene vært sentralt ifht hovedtema i tråden, eller din aggresjon vært rettet mot ufin eller uærlig opptreden, så hadde det vært lettere å forstå. Imidlertid frykter at aggressiv fremtoning bare trigger ytterligere aggressivitet, samt at verdifulle stemmer forlater diskusjoner eller denne plattformen. Noen kan sikkert se en komisk side ved det og synes dette er underholdende lesing/tidsfordriv, men det er nok ikke mange.. Selv om du ikke umiddelbart skulle synes det representer et tap, håper jeg du reflekterer over at mange andre nok vil være av motsatt syn. I tillegg er det potensielt en del andre og svært uheldige implikasjoner som kan oppstå. I denne forbindelse la oss håpe at ingen her inne har bidratt til svekket selvbilde eller forsterket andre personrelaterte lidelser hos noen av våre forummedlemmer....

I en tid der de fleste ser ulempene av økt polarisering og konflikt, og hvor adskillig fokus rettes mot inkludering og et bredt meningsmangfold, fremstår det uheldig om vi fortsetter som før, eller alltid opptrer som "kjerringa mot strømmen". En unødvendig ufin tone er godt egnet til å "skremme" normale folk (kanskje ikke oss...) fra å delta i det offentlig ordskifte. Jeg håper du derfor at du også tar disse forhold med i betraktning. Ingen er vel tjent med at "snikksnakk" nærmest utvikler seg til rent ekkokammer bestående i all hovedsak av "gamle riddere med tilhørende hoff"? Mange vil i så fall søke seg til mere konstruktive arenaer, om det da ikke allerede er skjedd. Jeg tror ikke at dette er målet ditt, men det er nok ikke dumt å være det det mere bevisst.

Det er heller ikke mange som har anledning til å bruke enormt med timer her inne, men når de først avlegger besøk vil nok ønsket om konstruktiv dialog stå høyt på lista for de fleste. Kanskje ikke ditt problem at andre ikke har tilsvarende tid, men det å respektere at andre er i en annen setting hvor tiden rett slett ikke tillater at kildebruk og argumentasjon alltid holder "gullstandard" tror jeg flertallet her inne vil leve godt med. Vi trenger nødvendigvis ikke havne på nivået til kommentarfeltet til VG av den grunn.
Igjen ble det langt, men jeg håper du og andre legger merke til at dette er forsøkt skrevet med henblikk på "forsoning" og endring her inne. Jeg håper derfor at det blir mottatt deretter.

Jeg legger dette inn i den andre "kontroversielle" tråden også...

Duck, when pigs can fly...Mitt tips er ignorer.


iq
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2608065 18/05/2020 09:25
Registrert: Mar 2008
Innlegg: 2,823
front biker Offline
Besatt
Offline
Besatt
Registrert: Mar 2008
Innlegg: 2,823
Deles det ut priser her på forumet? Nominerer Geir K i klassene "Tidenes forumkverulant" og "Årets narsissist".


Bli NOTS-medlem! NOTS ivaretar terrengsyklistenes interesser. Se www.nots.no. Gi bidrag til NOTS' stifond Oslomarka - bruk Vipps 13077.
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2608073 18/05/2020 10:10
Registrert: May 2008
Innlegg: 1,853
G
GardS Offline
Ivrig
Offline
Ivrig
G
Registrert: May 2008
Innlegg: 1,853
Forventer da også at GeirK tar alt som ikke er relevant for aktuelt diskusjonstema her inne og ikke rundt i trådene


Energihuset Merida
Norsk Organisasjon for Terrengsykling NOTS
Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GardS] #2608088 18/05/2020 11:16
Registrert: Jul 2013
Innlegg: 212
E
Eivel Online
Entusiast
Online
Entusiast
E
Registrert: Jul 2013
Innlegg: 212
Sitat: GardS
Forventer da også at GeirK tar alt som ikke er relevant for aktuelt diskusjonstema her inne og ikke rundt i trådene


Ut fra trådstarters innledning hvor han etter eget utsagn ikke skal blande seg, foreslår jeg heller at de som ønsker å debattere uten ham kan kjøre all sin forumaktivitet i denne tråden ICON_SMILE

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: Eivel] #2608431 19/05/2020 16:58
Registrert: May 2015
Innlegg: 254
G
GGG Offline
Entusiast
Offline
Entusiast
G
Registrert: May 2015
Innlegg: 254
Sitat: Eivel
Sitat: GardS
Forventer da også at GeirK tar alt som ikke er relevant for aktuelt diskusjonstema her inne og ikke rundt i trådene


Ut fra trådstarters innledning hvor han etter eget utsagn ikke skal blande seg, foreslår jeg heller at de som ønsker å debattere uten ham kan kjøre all sin forumaktivitet i denne tråden ICON_SMILE

Tror nettopp du vant internett.

Re: Egen tråd for utblåsing av frustrasjon over GeirK [Re: GeirK] #2608616 20/05/2020 12:03
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
H
Havre Online
Ivrig
Online
Ivrig
H
Registrert: Apr 2018
Innlegg: 1,671
Haha. Da løser vi "aktiv tråd" problematikken også.


Terrengsykkel utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Kristoffer Kippernes Utstyrsredaktør: Øyvind Aas
Salg og marked: Knut Harald Smette | Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt
Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå