Sitat: GeirK
Det er jeg enig i, men det er vel ikke det de mest kompetente vitenskapsfolka argumenterer med heller.


Nei, men det er sånn du har en tendens til å gjøre i diskusjoner. Altså brukte bilselger/trakt-teknikken til å få alt ting til å handle om små, enkle avklaringer, så vil summen av argumentene bli 1 x 1 x 1 x 1 = 1, hvor all interaksjon og kompleksitet mellom argumentene forsvinner.

De meste kompetente vitenskapsfolka er ikke robotoer som virker i slags kuvøser av ren vitenskap. Det er drøssevis med bias-mekanismer som er helt umulig å beskytte seg mot når man snakker om soft-science.

Dette er tydelig demonstrert og dokumentert ved hvordan klimaforskning blir kommunisert. En IPCC rapport får forskere til jazze opp abstractene og underkommunisere andre funn, mens en medieting som Climategate fikk forskerene til å dempe seg igjen.

Men dette tar vi mer av i klimatråden om den får Sepedas velsignelse til å bli åpnet igjen. (Han har fondueselskap til helgen og både sorenskriveren og presten er invitert. Sepeda ønsker _ikke_ at det skal bli kjent at han skriver i en slik klimkokkoblogg som terrengsykkel har fått utviklet seg til å bli)


Statistically speaking, racing is mostly for losers.