Sitat: sykkeloyvind


Det går ikke ann å hate Lance og alt han stod for, men hylle de som la grunnlaget for at hans opplegg kunne fungere gjennom et tiår med omerta.


Lance og Livestrong skiller seg ut på noen få punkter med at han skjøv kreften foran seg, brukte en såkalt veldedig stiftelse som et verktøy for å dure frem og direkte ødela for så mange kritikere som han klarte for å opprettholde bløffen.

Selve dopingen kommer i annen rekke for min del og var jo utbredt på denne tiden, så det går fint an å mislike Lance samtidig som man setter pris på sykkelrelaterte ting som skjedde på nittitallet (selv om omtrent alle var dopa...)

Veit jommen ikke helt hva jeg syns selv om dette i og med at så mange av playerne da er viktige i dagens sykkel. Skulle hatt sånn sannhetskommisjon for lenge siden og bare latt de som la alle kortene på bordet få fortsette som sportsdirektører.

Leser Sean Yates bok nå uten å være spesielt begeistret for noe som helst. Vet ikke eller mener ikke noe om Yates selv og doping, men hele den generasjonen styrer jo dagens sykling selv om Saiz og Bruyneel er spilt ut på sidelinjen.

Vanskelig tema...


No added style