Sitat: Stein
Sitat: j_pensionner
Også en siste snutt fra Haugesund..Har du noen kartlinker eller noe til disse stedene. Svigermor bor i Haugesund, og jeg har vurdert å sette igjen en sykkel der til bruk når vi en sjelden gang er på besøk der. Har ikke sett så mange steder å sylke, så tips mottas med takk.


Jeg har ikke kartlinker liggende, men kamera har GPS, så jeg har jo tracks fra det. I tillegg har jeg syklet de alle med en Garmin før, så jeg kan jo hente det ut i Connect eller Strava. Send meg en PM så kan jeg dele fra Strava eller Connect (avhengig av hva du foretrekker). Det er selvsagt også bare å ta forbindelse om du er i området, jeg jobber på sjøen, så det hender at jeg har fri ICON_LAUGH

Ellers er det en del steder å sykle, men fordrer noe lokalkunnskap. Mange steder blir segmentene korte, men du kan sette mange sammen og bare få noe grus og asfalt mellom. Litt bæring må påregnes (det er Vestlandet, tross alt). En utfordring i det siste har vært mye vindfall fra vinterens stormer, og at det er lite dugnadsånd. Og stisyklister.