Sitat: BikeTorjus
Sitat: JoachimV
Spiller jo ingen rolle det, dere skal jo starte med ett minutt mellom dere på hver etappe så du får ikke kjørt i fra mer enn det du klarer ned hver enkelt etappe for seg. Ellers er det jo bare å finne seg en ledsager. Masse kids med i alle aldre.


Aha, men hva er da poenget med å sykle med pappa hvis vi ikke må sykle sammen på etappene ?

Sitat: olechr

Det er bare å bli med uansett sykkel. Men slik det er nå så blir du ikke topp 10 med vanlig rundbane sykkel. Da er man hvertfall sjukt god. Men gøy kommer du til å ha det. Men det kommer nok til å gå enda fortere neste år enn det gjorde i år osv.


Jeg har jo ingen anelse om hvordan nivået eller løypene er så om topp 10 er realistisk med en rundbanesykkel vet jeg jo ikke, men som sagt jeg får se. Jeg skal hvertfall få til å stille i minst ett ritt.

Sitat: sanouka
Var jo riktignok en kar på en 29er HT på Kongsberg som kom på 16 plass. Han manglet bare snaue to minutter på topp 10. Så det kan sikkert gå på en litt stutt FS hvis du øver litt ICON_WINK


Da kan det jo være mulig med topp 10 på lapierre xr, men det er nok som ole sier at det blir enda mer konkuranse neste år. jeg får se hvordan det går, gøy blir det nok uansett !

Takk ICON_SMILE


Nå vet jeg ingenting om deg, om nivået ditt osv. Men er det noe som tilsier at du kan hevde deg i toppen, iogmed at du er så opphengt i det å komme på topp 10?