Det har selvsagt ligget i kortene en stund og i lys av myndighetenes anbefalinger avlyser vi årets tøffeste, mest bærekraftige og kuleste ritt med de hissigste bakkene i Follo. Vi har vært klare, sendt inn alle søknader til politi / vegvesen og skal ikke i kategorien ritt som gir seg.

Rynkeby som i Norge sykler for barnekreftforeningen har i de siste årene vært viktige støttespillere for oss og uten dem ville vi hatt store utfordringer med å gjennomføre rittet. De har tatt kurs og stilt opp som vakter.

Arrangørene Nesodden Sykkelklubb og Drøbak Sykkelklubb er stolte over beslutningen vi har tatt om å gi 15.000 kr til Rynkeby sitt viktige arbeid også i år. Kreftsyke barn skal ikke lide for at vi avlyser. De som allerede har meldt seg på vil selvsagt få igjen pengene :-)

Vi har de siste årene hatt veldig bra deltagelse og fått svært positive tilbakemeldinger fra ryttere (med unntak av tre surmagede gamlinger som vil ha bank i puljen under 40). Vi gleder oss allerede til å se dere neste år ! ! !
Redigert av EmilZipp; 13/03/2020 09:44.

Abonnerer på Landevei og Terrengsykkel !
Supersix + CAAD12 (den lilla) + Super X + FATCAAD + Ripley