Nå som kanskje fremkommeligheten er litt redusert pga mye snø rundtomkring, kan man jo slå ihjel tiden med et bedre måltid.
Sjokoladepudding har alltid vært en favoritt for min del.
Lage puddingen selv av Freia halvfabrikat har lenge vært eneste mulighet. Men nå har jeg oppdaget "Best there is"
Her er oppskrifta:
1 plate kokesjokolade
2 ss kakaopulver
2 dl vann
1 liter melk
100 gr maizena mel
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
Smelt sjokoladen i varmt vann. Tilsett melken jevnet med maisennamel og kakaopulver. Rør til sjokolademelken koker. Ta den av platen og smak til med sukker og vaniljesukker. Visp puddingen godt så den er jevn og fin før den helles i vannskylt bolle eller form. La den stivne i kjøleskapet og hvelv puddingen på et fat. Pynt med vispet krem. Vaniljesaus eller fløtemelk smaker godt til.
Ferdigladet Piano vaniljesaus er fortsatt en vinner.
Nyt måltidet

PS. Det anbefales å spise god middag før dessert