Har tenkt å lage disse i helga,men et par spm. hvordan er disse å spise med relativ høy puls,sklir disse lett ned? Regner med at det blir en god del barer ut av den oppskriften,hvordan er det å fryse disse? med tanke på marsipanen som er rundt.
Re: Mor Gjerdalens energibarer
[Re: ss40]
#160440510/05/201314:10
Det går nok fint å fryse disse, men de vil nok bli en del tørrere etter å ha vært en tyr i fryseren. Bare pass på at de ikke blir for kompakte så går de nok ned.
www.sportsmat.no Rabattkode 'terrengsykkel' gir 10% avslag på alt fra Squeezy.
Re: Mor Gjerdalens energibarer
[Re: ss40]
#160441610/05/201314:37
Alt dette knuses i hurtigmikseren hver for seg og helles i kjøkkenmaskinbollen.
1dl sesamfrø 1dl linfrø 1dl hvetekim 1 stor sleiv honning (1-2dl) 2 godt modne bananer 2 vaniljeyoghurt 2 egg
Ha i resten og rør alt sammen til en masse. Hell massen i en bakepapirkledd langpanne og sett i ovnen på 70-80 grader med vifte. Sett ovnsdøren litt på gløtt slik at fuktigheten slipper ut. Stek i 1-2 timer til overflaten føles tørr. Ta ut og snu massen over på et nytt bakepapir. Inn i ovnen igjen cirka 1-2 timer til bunnen også er tørr. Deigen skal være myk. Avkjøl.
Kjevle ut en marsipanpølse til hver side. Del opp og pakk inn i plastfolie. God tur!
Re: Mor Gjerdalens energibarer
[Re: ss40]
#160444310/05/201315:42