Hvordan får man en moka-kanne til å ta kvelden? Pakninger og filter får man kjøpt til en billig penge og ellers burde de være umulige å ødelegge hvis ikke man hopper på dem.

Kannen var på sitt tredje sett med pakninger da den falt ut fra et skap og gikk i gulvet med et brak. Håndtaket, noe man strengt tatt godt kan leve uten, knakk av. Ved nærmere inspeksjon viste deg seg dog at kannen hadde fått en sprekk rett under gjengepartiet.
Har ikke prøvd en slik og vet ikke helt hvordan den funker. Men noe å tenke på er at crema ikke er et mål i seg selv. Crema er kun et symptom på at kaffen er laget med høyt nok trykk og av gode bønner. Men i reklamen for Brikka står det jo faktisk noe om en spesiell trykkventil, så da er det jo godt mulig at de har klart å få opp trykket, og da er det definitivt interessant.
Det var nettopp denne trykkventil som fanget min interesse.
Denne video viser hvordan kaffen ekstraherer i løpet av få sekunder.
Brikka Har aldri fått til slikt trykk med min "vanlige" mokakoker.